Art & Design
Kunst huren of kopen - rechtstreeks vanuit het atelier.
Kunst laten maken in opdracht. Zelf een schilderij uitzoeken in het atelier van Maggy Voorsluys Gomez is zowel mogelijk voor particulieren als voor bedrijven. Uit verschillende series kunt u dát kiezen wat u al tijden zoekt of wat u raakt: de meest recente schilderijen, fotografie en tekeningen.
De keuze tussen kunst huren of direct kunst aankopen maakt u zelf. Eerst huren en daarna kopen is een veel gebruikte optie want Huren = Sparen. Alle afspraken inzake het huren van kunst worden in een speciale overeenkomst vastgelegd.

Kunst huren.
De huurprijs van een kunstwerk bedraagt 10% op jaarbasis van de vastgestelde verkoopprijs met een minimum van 35 Euro per maand. Van het betaalde huurbedrag kunt u 80% sparen. Met dit gespaarde bedrag kunt u het werk tegen het vastgestelde verkoopprijs aankopen. Indien u tussentijds de huur opzegt dan vervalt het spaarbedrag.
Kunst kopen.
Als u direct overgaat tot aankoop van een kunstwerk en het volledige bedrag betaalt, dan ontvangt u 10% korting op het vastgestelde aankoopbedrag.
Kunst in opdracht.
Indien u toch liever een opdracht laat realiseren, dan kan dit in goed overleg, met duidelijke afspraken t.a.v. de kosten en leveringstijd.
U mag het werk of meerdere werken direct meenemen of thuis laten bezorgen.

Verzekering:  Als huurder bent uzelf verantwoordelijk voor schade of diefstal aan of van het kunstwerk. U kunt bij uw verzekeringsmaatschappij de gehuurde kunst onder uw inboedelverzekering laten vallen maar dit moet u wel zelf aanmelden.