Maggy Voorsluys Gomez

Beeldend kunstenares Maggy Voorsluys Gomez heeft een landelijke bekendheid als kunstenares en haar kunstwerken zijn opgenomen in de verschillende kunstcollecties van gemeentelijke instellingen, musea, het bedrijfsleven en bij de particuliere kunstverzamelaar.
De vele buitenlandse reizen vrnl. naar niet westerse landen (oa. Japan) vormen een grote inspiratiebron voor haar autonome kunst. Tevens maakt ze van al die verre reizen bijzonder mooie fotoreportages.

Naast de autonome beeldende kunst is ze ook actief als ontwerper/vormgever en illustrator.
Voor het bedrijfsleven realiseerde ze verschillende opdrachten, waarvan een aantal op deze website zijn te zien. Haar toegepaste kunst - en ontwerpopdrachten bestaan uit het vormgeven en illustreren van: (corporated) brochures, jaarverslagen, special limited editions, kalenders, kerstkaarten en het bedenken van concepten ( van idee tot realisatie) voor relatiegeschenken.
Tevens is ze actief als kunstadviseur en curator. Ze realiseerde meerdere tentoonstellingen voor bedrijven, kunstinstellingen en voor het HBO-kunstonderwijs.

Haar opleidingen heeft ze genoten aan de Kunstacademie te Utrecht , de Rijksacademie te Amsterdam en de Academie voor Beeldende Vorming- de Lerarenopleiding te Amersfoort [nu Hogeschool voor de Kunsten Utrecht]. Master Museologie Reinwardt Academie Amsterdam.
Haar specialisaties zijn: monumentale vormgeving in relatie tot de architectuur [intern/extern] autonome schilderkunst, grafische vakken en fotografie.